Momenteel genieten we buiten van zomerse herfstperikelen. Het is aangenaam weer maar tegelijkertijd ook herfst. Vrijdag 19 oktober konden leerlingen genieten van zomerse herfsttaferelen in de gymzaal. Ditmaal geen regenwater en plassen erbij maar droge herfst. Veel bladeren, kastanjes, eikeltjes en paddenstoelen.

In het begin zaten de leerlingen onder de parachute en ervaarden zij weinig en veel wind van de parachute. Vervolgens werd het ‘Oerwoudlied’ gedaan. De leerlingen gingen bewegen als een supersnelle zigzagmuis, bloktakdier (robotachtig), achtpotige slungelaap en als een grote, zwarte nijlfantkoe (stampen). Vervolgens mochten de leerlingen voor zichzelf spelen. De leerlingen speelden met de bladeren en de wind vanuit de ventilator en luchtkussenblazer, klommen in het spinnenweb (wandrek), gooiden paddenstoelen (blokken) om, gooiden kastanjes in een opgehangen paraplu, eikeltjes in knikkerbaan en genieten bij de paddenstoel met open haard.

Voor de leerlingen was heerlijk om te spelen en te genieten van de herfsttaferelen. De tijd was dan ook zomaar voorbij. Bij de uitgang werd iedereen nog getrakteerd op een heerlijke mandarijn en een speculaas.